016-542 10 10 info@woodfab.se

Kök

Moderna, klassiska och lantliga kök från Woodfab.

 

Söker du efter ett kök i högsta kvalitet och där du själv vill få möjlighet att välja bland färger, material, handtag och dessutom får vara med och påverka alla de andra viktiga, men ofta oöverskådliga besluten som skall tas,  när vi pratar om kök, så står vi på Woodfab alltid färdiga att hjälpa dig med både professionell rådgivning samt kökslösningar.

 

Oavsett om du vill ha ett klassiskt kök eller ett modernt designkök, så kommer du med all säkerhet att finna den perfekta lösningen hos Woodfab.

I vårt sortiment finner du bl. a :

 1. Kvalitetskök
 2. Ett stort urval av skåpluckor
 3. Ett brett urval av handtag
 4. Bänkskivor i ett flertal material, såsom:  laminat, kompaktlaminat quartz, keramik och sten.
 5. Köksblandare samt disklådor
 6. Vitvaror

Hos Woodfab så erbjuder vi totallösningar av smarta och funktionella kök, men vi erbjuder också lösningar till gör-det-själv folket med allt vad de kan begära för kök och tillbehör till kök. Hos oss finner du allt i högsta kvalitet till attraktiva priser.

Nytt kök

Valet av ett nytt kök är oftast ett stort beslut, men förhoppningsvis också ett mycket glädjefyllt beslut. Vi tillbringar ju många timmar i köket tillsammans med familjen varje dag.

Det är i köket, som vi äter, skrattar, leker och pratar. Det är här, vi förbereder maten för trevliga stunder. Det är här, såväl stort som smått diskuteras igenom, när det gäller familjen och hem , så det är utan tvekan ett av husets viktigaste rum. Vi kanske kan kalla det för hemmets hjärta helt enkelt.

Kvalitét, design og funktionalitet går alltid hand i hand, när du väljer en läcker kökslösning från Woodfab.

Kvalitét

Hos Woodfab säljer vi endast kvalitetskök, så oavsett ditt val, så får du hos oss ett kök, som tål vardagens slit, med allt vad det innebär. Ett kök från oss är av svenskt ursprung, och  svenskarna är kända för sin noggrannhet– så våra kök är inget undantag.

Vi är stolta att kunna erbjuda:

 • Svensk kvalitet
 • Skandinavisk design
 • Slitstarka material

Der bliver kælet for alle detaljer, når valget falder på vores altid professionelle køkkenløsninger. Och det är mest som oftast dessa viktiga detaljer gör helheten.

Vi hjälper dig gärna med att skapa en överblick, med att skapa en grön tråd i hela designen och med funktionaliteten i topp.

Kökstrender

Hos Woodfab så finner du alltid de senaste trenderna på kök. Vi håller koll på kökstrenderna och är stolta över vårat breda produktutbud som vi kan erbjuda dig.

Vi vet, att både val av färg och material är av avgörande betydelse, och för att du skall kunna bli nöjd med dina val så erbjuder vi alltid kök i högsta möjliga kvalitet och i en uppsjö av färger och kulörval. Vi erbjuder bl.a. dem mest trendiga kulörerna som är i ropet just nu, samt så har vi :

 • Mer än 300 standardfärger
 • 6 stomfärger

Inred ditt nya drömkök precis som du vill ha det, med den färg, som du alltid drömt om. Med vårat breda sortiment av färger, så är vi säkra på, att vi kommer att kunna matcha varje förfrågan du har.

Vi erbjuder alltid ett uppdaterat produktsortiment och är stolta över alla positiva återkopplingar, som vi får från våra kunder om både val av färg och stil till deras nya kök.

Låt våran breda kunskap och erfarenhet hjälpa dig på vägen till ett snyggt och trendigt nytt kök, som kommer att hålla en lång tid framöver. Ett Rotpunktkök är ett kvalitetskök.

Köksinspiration

Hos Woodfab vill vi gärna ge dig en så bred kunskapbas som möjligt för att du skall kunna göra ett så enkelt val det nu är möjligt när det gäller valet av kök. Därför finner du också ett stort urval av smarta kökslösningar, som du kan inspireras av på här på hemsidan och i butiken.

Här finner du tex. en massa inspiration för alla de viktiga beståndsdelar, som är en del av ett kök. Varje beståndsdel har en egen sektion med inspiration och information till dig, så söker du tex. efter väggskåp så hittar du information och inspiration under väggskåp. Detsamma gäller tex. bänkskivor, bänkskåp etc.

Vi försöker göra det lätt för dig , så att du kan skall finna precis den kökssammansättning, som passar för dig.

Gå gärna på upptäcksfärd bland de många spännande färgsammansättningarna och köksinredningarna vi genom många års arbete i Sverige fått nöjet att vara med på att bygga upp som både del- och totalleverantör av.

Välj ditt eget kök

Vid valet av ett kök från Woodfab kommer du snart att uppleva, att du har oanade möjligheter. Det stora antalet av olika lösningarna, som vi erbjuder, är nästan för bra för att vara sanna. Vi tillhandahåller grundligt testade och kvalitetssäkrade lösningar.

Men det måste ju också finnas plats för att få det hemtrevligt, få plats för armågarna och kunna laga god mat, men framförallt så måste ditt kök fungera.

Det hjälper vi dig gärna med. Här kan du exempelvis välja emellan :

 • Målad högglans
 • Mattyta målade i olika färger
 • Laminatfärger
 • Trä

Vi hjälper dig att med att välja material till ditt kök, placering av skåp och färgkombinationer.

Vi föreslår allt från klassiska till moderna lösningar, så länge vi känner att det är i harmoni med din speciella köksdröm.

Med eller utan handtag (handtagslöst)

Våra kvalitetskök finns i en mängd olika varianter och stilar. Här finner du kökslösningar med och utan handtag. Vi för t.ex. marknadens absolut bredaste utbud av handtagslösa kök.

Vi erbjuder en mängd lösningar när det gäller snygga och moderna mönster. Tidlöst eller trendigt, färgstarkt eller enkelt – våra kök kan kombineras och plockas ihop exakt som du vill.

Din totalleverantör

Du hittar alltid ett omfattande sortiment hos oss på Woodfab Eskilstuna. Förutom smarta kökslösningar erbjuder vi också ett brett utbud av till exempel :

 • Garderober
 • Tvättstugor

Vi hjälper dig gärna att göra en omfattande bedömning av dina möjligheter att skapa mer effektivisering av dessa viktiga utrymmen i ditt hem om du väljer en omfattande lösning från Woodfab.

 

Vad kostar ett nytt kök?

Priset på nytt kök beror till stor del på hur du väljer att kombinera ditt nya kök. De avgörande prisfaktorerna är:

 1. Val av material
 2. Val av antalet köksmoduler
 3. Val av bänkskiva
 4. Val av disklåda och köksarmatur
 5. Val av vitvaror
 6. Val av del- eller totalentreprenad

Få professionell rådgivning

Ett nytt kök kan göra stor skillnad för både stora och små och unga och äldre. Hos oss på  Woodfab så baserar vi alltid vår professionella rådgivning på många års erfarenhet och know-how.

När vi hjälper dig att utforma den optimala kökslösningen hjälper vi dig bland annat att tänka på :

 • Ergonomi
 • Funktionalitet
 • Resursoptimering
 • Tidsbesparing

Kan till exempel rätt kökslösning spara dig tid åt dig under en stressig dag? Har du tänkt på de ergonomiska lösningarna så att du inte får ont i t.ex. ryggen när du spenderar tid i ditt kök? Hur ställs de olika skåpen i förhållande till ditt arbetsflöde i köket?

Vi hjälper dig med både stort och smått, för vi vet hur viktigt alla dessa frågor är för slutresultatet. Och vi är bara nöjda när du är nöjd.

Våra engagerade och erfarna medarbetare är redo att hjälpa dig runt i Eskilstuna-butiken. Här kan du få bra råd och hjälp med dina köksdrömmar.

Köksdrömmen blir till verklighet

Vi vet att våra material är av högsta kvalitet och våra kökslösningar bygger alltid på en bra dialog med dig så att vi kan möta dina önskemål.

”Köp nytt kök på Woodfab Eskilstuna, och du kommer inte ångra det”

Ovanstående motto är en del av vår affärsfilosofi och därför är det viktigt för oss att du blir 100% nöjd med ditt nya kök.

Kontakta oss för ett gratis och icke-bindande erbjudande idag eller prata med oss om dina alternativ – vi garanterar att ni kommer bli glatt överraskad. Faktum är att drömmar i köket går i uppfyllelse när du använder en Woodfab Kök.